Check Point ger Infinigate utökat förtroende i fler länder i Europa

Efter framgångsrikt samarbete i Norden och Frankrike utser nu Check Point Infinigate till distributör även i Tyskland, Schweiz och Österrike.
I februari kammade Infinigate hem priset som Check Points bästa distributör i Europa.

Peter Strand
, VD för Infinigate Sverige, ser positivt på det utökade samarbetet. "Det är tydligt att Check Point uppskattat det arbete vi utfört och därför ger oss ett större förtroende att vara med och bidra och addera värde i fler länder. Vi ser nu fram emot att kämpa för fler fina utmärkelser tillsammans med våra partners", säger Peter Strand.

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se