Cyberbit ny hos Infinigate

Nu finns Cyberbits högteknologiska lösningar för cybersäkerhets utbildning, simulering, detection & response hos Infinigate.

Cyberbit är kända för sin state of the art technology som ursprungligen användes för högrisk verksamheter som myndigheter och militära organisationer. Sedan 2015 även för den privata marknaden.

Cyberbit erbjuder produkter för cybersecurity training, simulering, detection & response för de mest avancerade hoten.
Nu vill Cyberbit öka takten på den Nordiska marknaden och tar hjälp av IT-säkerhetsdistributören Infinigate. 

- Våra produkter är intressanta, bland annat, för verksamheter som har sitt eget Security Operation Center eller som vill öva på IT-säkerhet i en virtuell miljö. Man skulle aldrig skicka upp en pilot i en ny flygplanstyp utan att låta piloten öva i en realistisk miljö, men inom IT-säkerhet förväntas tekniker kunna hantera sina uppgifter omgående utan möjlighet att öva. Vi på Cyberbit tycker det är viktigt att få möjligheten att öva och testa scenarier i en simulations och träningsplattform, säger Andreas Nordenadler, säljchef för Cyberbit Norden.

Hos Infinigate är entusiasmen stor inför samarbetet med Cyberbit.

- För Infinigate är det viktigt att erbjuda en produktportfölj som kompletterar varandra och som kan ge synergier och effektiviseringar utöver att den förser organisationer med säkerhet. Cyberbits produkter och lösningar är extra intressanta dels pga av deras extraordinära teknologi men även för att deras portfölj blir kittet som binder ihop säkerhetslösningar för partners och kunder som har OT-miljöer vilket de flesta har, säger Peter Strand VD hos Infinigate Sverige.

Cyberbit säljer sina lösningar via partners och Infinigate är nu distributör på Nordisk nivå. Frågor om Cyberbit och deras lösningar är välkomna! 

sakerhet@remove-this.infinigate.se

018-65 55 85

 

 

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se