GFI senaste tillskottet i Infinigates portfölj

Infinigate tecknade nyligen ett partneravtal med IT-solutionsföretaget GFI Software. GFI Softwares produkter syftar till att göra livet för IT-administratörer enklare.

Kontraktet sträcker sig över Skandinavien inklusive Danmark, Norge, Sverige och Finland och även Storbritannien.

 

Thomas Hagelid, regionchef för Infinigate Norden:

- GFIs produkter är särskilt intressanta för SMB-marknaden i Norden. Produkterna är enkla att använda och priserna är mycket lockande. GFI Software är ett bra komplement till Infinigates portfölj och de breddar vårt erbjudande till SMB-segmentet.

För Sergio Galindo, Chief Operating Officer på GFI Software, var valet av distributör enkelt:

- GFI Software har redan en lyckad affärsmodell och bra relation med Infinigate i Storbritannien och eftersom vi har fattat beslut om en världsomfattande distributionsmodell var det ett naturligt steg att samarbeta med Infinigate i Norden.

För mer information kontakta:

Thomas Hagelid, regionschef för Infinigate Norden

Peter Strand, VD Infinigate Sverige AB

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se