Håll dina lösenord samlade och säkra med KEEPER SECURITY

Organisationer och anställda riskerar dagligen att bli utsatta för cyberkriminalitet och dataintrång. Genom att ändra sättet som företag och individer sparar och skyddar sin inloggningsinformation kan man nämnbart reducera risken.

Keeper Security är ledande leverantör av "zero-knowledge" säker och krypterad lösenordsadministration och digital fillagring.

Med Keeper Security kan du generera avancerade lösenord som du inte behöver komma ihåg. Du kan även få hjälp att generera avancerade lösenord.

Idag har miljoner användare valt att skydda sina lösenord med Keeper Securitys lösningar.

Vill du veta mer?

Delta på introduktions webinar med Jaens Stafren, säljchef hos Keeper Security.
8 oktober med start kl. 9.30.

Kontakta Infinigate för mer information.

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se