Hallå där Magnus Levhorn, affärsutvecklare hos Infinigate

 - Du har nyligen startat som säljare hos Infinigate. Välkommen!
Tack. Det ska bli spännande att arbeta på distributionssidan. Jag har ju arbetat med försäljning av IT-säkerhet i nästan 20 år, både hos leverantör och hos återförsäljare.

- Varför just Infinigate?
Under alla år har jag arbetat i nära samarbete med distributör. Infinigate har varit den distributör jag tyckt bäst om att samarbeta med. Det har varit enkelt och bekymmersfritt. Jag har uppskattat kunskapen som Infinigate gärna delat med sig av. Vid vissa tillfällen har det varit en fördel att ta med en tekniker från Infinigate ut på kundbesök eftersom jag vunnit ”oberoendeheten”. 

- Vad ska du göra hos Infinigate?
Jag ska vara affärsutvecklare och säljare och stötta återförsäljare att pusha säkerhet brett men även hjälpa till med den enskilda affären. Jag har stor erfarenhet att arbeta med offentliga myndigheter så där hjälper jag gärna till.

- Vilken typ av säljare  är du?
Jag gillar att hjälpa och stötta och hitta nya vägar. En del talar om PMA Positive Mental Attitude. Men jag säger PIPPI Mental Attitude: "Det där har jag aldrig provat förut så det klarar jag säkert". En lyckad affärsuppgörelse för mig är när båda parter går från affären och känner sig nöjda.

- Du verkar vara väldigt säkerhetsmedveten?
Visst är jag säkerhetsmedveten! När det gäller IT-säkerhet är det ju ett ständigt hett ämne som alltmer övergår till att bli en samhällsfråga. Det gäller för företag och organisationer att hänga med i utvecklingen och ha en plan. I vår digitala tillvaro är det fullt med skurkar som försöker lura oss på ett eller annat sätt. Det gäller att ha hjärnan påkopplad och vara lite eftertänksam.

 - Är hjälm en favorit i garderoben?
Jag gillar hjälm. Särskilt en alldeles för liten hjälm då jag kör gokart... 

- Om man har frågor kring IT-säkerhet eller vill växa sin affär runt IT-säkerhet får man ringa dig
Ha ha, det var en ledande fråga. Naturligtvis får man ringa mig eller någon av mina kollegor på Infinigate! 018-65 55 85 når man oss på!Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate verksamhet i 10 europeiska länder (Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se