Hallå där Joakim Häggström, teknisk expert hos Infinigate

Nu finns CarbonBlack hos Infinigate. Joakim Häggström, teknisk expert hos Infinigate berättar varför företag som tycker IT-säkerhet är viktigt bör ta sig en noggrann titt...

- Bit9 + CarbonBlack är det senaste tillskottet i Infinigates produktportfölj. Berätta!

Dessutom har de nu bytt namn till enbart Carbon Black! För den som är ansvarig för företagets IT-säkerhet hjälper det om man har bra insyn i processerna i infrastrukturen. Du behöver kunna se vad som sker på datorerna och kunna spåra ändringar bakåt i tiden. Det är just detta som Carbon Black gör. Med hjälp av deras produkter kan man stoppa okänd programvara från att exekvera på användarnas datorer och minskar därmed risken dramatiskt att drabbas av elakheter som kryptolocker.

- Vilka typer av företag kan dra nytta av Carbon Black?

Carbon Black borde vara ett måste för alla företag som värdesätter insyn, kontroll, spårbarhet och tar säkerhet på allvar.

- Samverkar Carbon Black med produkter från andra leverantörer?

Absolut! Carbon Black kan interagera med andra säkerhetsleverantörer som till exempel Blue Coat och Check Point.

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se