Hallå där Johan Norén, affärsutvecklare hos Infinigate

"Jag har arbetat på Ackis för länge sedan. Vården har stor belastning och många förberedelser pågår inför kommande anstormning av Covid-19 patienter. Jag vill hjälpa till." Vi pratar med Johan Norén som tar en liten paus från IT-säkerhet.

Du har hastigt bestämt dig för att ta semester - vad ska du göra?

- Jag ska hoppa in och arbeta i 50-huset på Akademiska sjukhuset. Där har jag arbetat som undersköterska på kardiologen och hjärtintensiven för många år sedan. Vården har stor belastning och många förberedelser pågår inför kommande anstormning av Covid-19 patienter. Jag vill hjälpa till.

Vad fint av dig – vad ska du göra?

- Tack, men jag tänker inte så. Alla gör vad de kan för att hjälpa till. Till en början ska jag arbeta på Kardiologen sen får vi se om jag behövs på någon av de nya vårdavdelningarna som sätts upp. För min del är det enkelt: man vill ju bidra där man kan och behövs.

Du har inte tröttnat på IT-säkerhet och oss på Infinigate va?

- IT-säkerhet och Infinigate tröttnar man inte på i första taget. Till en början kommer jag inte vara helt ledig från Infinigate. Jag kommer att arbeta som vanligt ca 2 dagar i veckan. På sjukhuset kommer jag i första hand att arbeta kvällar och nätter så mycket som behövs.

Vad önskar du dig nu?

- Jag önskade semester för att kunna hoppa in på Ackis, det var toppen att det gick att lösa så smidigt och snabbt. Nu önskar jag att alla är ansvarsfulla och försiktiga. Följ råden från Folkhälsomyndigheten! Det löser sig det här! Det kommer en dag efter Covid-19.

Men vem ska alla kunder maila nu då med frågor om IT-säkerhet?

- Ha, ha Infinigate når man ju för jämnan på 018-65 55 85 och sakerhet@infinigate.se så det löser sig garanterat!

Lycka till och virtuella kramar <3 !

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se