Hallå där Kardo Kaki, pre-sale tekniker hos Infinigate

"Inga konstigheter att stötta online. Vi är vana att hålla möten, genomföra demos och supporta över nätet." Vi kollar läget med Kardo Kaki, pre-sale tekniker hos Infinigate.

 

rpt

Hallå där Kardo Kaki, pre-sale tekniker hos Infinigate. Vad har du för dig då?

- Just nu förbereder jag ett webinar där jag ska visa säkerhetslösningar för cloud för en av våra återförsäljare och deras kund. 

Vågar du inte träffa dem? 

- Ha, ha, jo då, men faktiskt så har vi stopp för fysiska möten ett tag framöver. Men 70-80% av mitt presales arbete sker ändå online. Jag visar och går igenom lösningar och funktionalitet över nätet. Det är supersmidigt och i vår bransch är det ett väl inarbetat sätt att lösa saker online. Vi kör skype, teams, gotowebinar och teamviewer - you name it. Så det är inget konstigt för någon.

Får du några fler frågor nu i Corona-tider?

- Vi har märkt att en ökad efterfrågan på VPN-lösningar. Många företag vill säkerställa att medarbetare kan arbeta smidigt hemifrån. Även säker inloggning kommer att få en boost, tror jag. Jag har redan kört fler on-line demos denna vecka.

Sedan gammalt är du av Trend Micro utsedd till årets bästa manliga huvudroll – berätta!

- Infinigate finns på Youtube och där har vi samlat ett gäng korta technical feature updates. Jag spelade in presentationer om bland annad Trend Micro CAS och WorryFree. Jag gissar att min insats var glänsande (he he). Jag kör även schemalagda webinar. Om det inte blir fullbokat gör inte så mycket. Är man bara ett par deltagare kan det öppna upp diskussioner om individanpassade lösningar. Det fungerar klockrent.

Aha så du är inte på väg till Hollywood då?

- Om det inte vore för USAs inreseförbud så hade jag kanske varit det…. 

Tack för samtalet Kardo - hoppas vi kan ses snart!

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se