Infinigate på plats under RSA Partner Advisory Board

Under 2 dagar träffades 50 kanalexperter från runt om Europa i Sorrento i Italien för att utbyta erfarenhet, best practice och affärsmöjligheter.

Infinigate var såklart på plats vilket var extra roligt i och med att vårt nordiska RSA-satsning växer. Framtid, kunskapsutveckling och vägar att stärka kanalen är några av de ämnen som diskuterats. Vi delar gärna med oss om hur RSA satsar på och vill belöna kanalen för det arbete som utförs.

Kontakta din RSA-expert hos InfinigateOm INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate verksamhet i 10 europeiska länder (Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se