Infinigates nya Stockholmskontor redo för besök


Infinigates nya Stockholmskontor i Frösundavik är klart. Nu med mer plats för kollegor, kunder och leverantörer.

- Vi blev för trångbodda på kontorshotellet i Frösundavik. Under våren har vi blivit fler hos Infinigate och flera av oss är Stockholmsbaserade. Då många kunder och leverantörer har sin bas i Stockholm passar det bra att komplettera vårt huvudkontor i Uppsala med lokaler i Stockholm, säger Peter Strand, VD hos Infinigate Sverige AB.

- Vi saknade egna möteslokaler på kontorshotellet. Nu kan vi välkomna kunder och leverantörer i egna möteslokaler även i Stockholm, säger Peter Strand.

Adressen är precis som tidigare Frösundaviksallé 15 i Solna. Infinigates lokal finns till höger på kortsidan av huset.Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate verksamhet i 10 europeiska länder (Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se