Infinigates mötesrutiner med anledning av Covid-19

Information från Infinigate med anledning av Covid-19.

Infinigate älskar att ses, men liksom alla andra följer vi tätt informationen från Folhälsomyndighetern.

Infinigate har tagit beslut att minimera fysiska möten och har därför instruerat samtliga medarbetare att hålla möten över telefon eller videokonferens under de närmaste 14 dagarna.

De flesta medarbetarna kommer att arbeta hemifrån.

För att vi ser ett ökat tryck på tjänster som VPN och flerfaktorautentisering, då många företag vidtar åtgärder för att deras anställda ska kunna arbeta hemifrån, kommer vi - liksom alltid - att göra vårt yttersta för att svara snabbt och ge service utöver det förväntade även efter kontorstid.

Tveka inte att kontakta oss!

sakerhet@remove-this.infinigate.se
018-655585

Du hittar våra kontaktuppgifter här

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se