InfiniTECH 2016 3-4 oktober

Missa inte årets upplaga av InfiniTECH! InfiniTECH är ett event för tekniker. På InfiniTECH får du live demo av det allra senaste inom IT-säkerhet och möjlighet att själv testa produkterna.

Under InfiniTECH får du som är tekniker presentationer och workshops i mindre grupper. Under pauser och raster umgås du i vår minimässa med de namnkunnigaste teknikerna i branschen. Passa på att ta ett one to one möte med tekniska representanter från våra leverantörer.

Massor av tekniksnack blir det!

Föreläsningar, workshops, hotellövernattning och förtäring är kostnadsfritt!

InfiniTECH 2016 arrangeras 3-4 oktober på Nova Park Conference, bara 15 minuter från Arlanda.

Länk till agenda

Länk till schema

Mer information och anmälan

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se