InfiniTECH 2018 1-2 oktober

InfiniTECH är ett event för dig som är eller vill bli IT-säkerhetsexpert. Du får veta det senaste inom IT-säkerhet och vi lyfter blicken och kikar in i framtiden. Det blir live demo och möjlighet att själv testa produkter och prata ingående med några av branschens främsta IT-säkerhetsproffs.

Under 2 dagar får du presentationer och workshops i mindre grupper samt tillgång till vår mässa där vi ställer ut, visar och pratar om IT-säkerhet. Det blir massor av tekniksnack och utöver att du får träffa experter från våra leverantörer och Infinigate, får du dessutom möjlighet att träffa kollegor i branschen.

Föreläsningar, workshops, hotellövernattning och förtäring är kostnadsfritt!

InfiniTECH 2018 arrangeras 1-2 oktober på Nova Park Conference, bara 15 minuter från Arlanda.

Starttid beräknas bli kl. 9.00 den 1 oktober och sluttid kl. 15.00 den 2 oktober.

Vem ska komma? InfiniTECH är för dig som arbetar som affärsutvecklare, konsult, teknisk presale eller tekniker hos en IT-återförsäljare.

Läs mer

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se