Kontakta INFINIGATE kring VERITAS - vi hjälper dig!

Nu finns VERITAS åter hos INFINIGATE
Veritas hjälper till att få insyn i data och kapa kostnader för managering och lagring av data. Förbered dig inför GDPR med Veritas hjälp! Med Veritas plattform kan du enkelt hantera och managera din information.

Hos Infinigate står vi redo att hjälpa dig hitta affärer kring Veritas. Vårt team har många års erfarenhet av att sälja Veritas och vi delar gärna vår kunskap.

Detta hjälper INFINIGATE till med

Läs mer om VERITASOm INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate verksamhet i 10 europeiska länder (Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se