Link11 med molnbaserat DDoS-skydd ny hos Infinigate

Infinigate har tecknat avtal med Link11 som erbjuder skydd för IT-infrastruktur och webbapplikationer. Link11 har byggt sin lösning på AI (Artificial Intelligence)och är den enda leverantör som erbjuder molnbaserat skydd för DDoS-attacker (denial of services attacks).

- Vi är glada att ha Link11 i vår portfölj, säger Peter Strand, VD hos Infinigate Sverige AB.

- Link11 erbjuder DDoS-protection i toppklass, men inte bara det, de har även andra tjänster som som säker CDN och threat intelligence. Om Link11 skulle vara en bil skulle de vara en BMW.

Link11 är ett tyskt företag och de är så trygga med att deras lösningar får jobbet gjort att de erbjuder att skriva Service Level Agreements (SLAs) där de lovar att stoppa en attack på mindre än 10 sekunder.

- Link11 är en intressant leverantör med ett bra team på plats. Vi ser fram emot att arbeta med Link11 och hjälpa till att få ut deras lösningar på den svenska marknaden, säger Peter Strand.

LÄS PRESSMEDDELANDET i sin helhet

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se