Nu finns Infinigate även i Stockholm

Under hösten 2016 öppnade Infinigate kontor även i Stockholm. I kontorslokaler i Frösundavik kan man hitta det nya Infinigate-kontoret.

- Dels vill vi komma närmre många av våra kunder som sitter i Stockholm. Dels är flera av Infinigate-kollegorna bosatta i Stockholm. Det kan vara skönt för dem att slippa pendla till Uppsala alla dagar i veckan, säger Peter Strand VD för Infinigate Sverige AB.

Kontoret är litet, men adekvat och inryms i Regus kontorshotell i Frösundavik.

- Men Infinigate Sveriges huvudkontor ligger fortfarande i Uppsala och leveranser sker fortfarande till och från vårt Uppsala-kontor. Stockholms-kontoret är mer som ett säljkontor, lägger Peter Strand till. 

Adressen till Infinigates Stockholms-kontor är Frösundaviksallé 15.

 

 Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate verksamhet i 9 europeiska länder (Tyskland, Schweiz, Österrike, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Frankrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se