Ny hos Infinigate: SailPoint som hjälper företag få koll på vilka som har access

Befinner sig era kunder i stora digitaliseringsprojekt? Då är det extra viktigt att ha verktyg för att göra det enkelt, säkert och smidigt att ge användare access. Stoppa det främsta hotet i molnet: Obehörig access.

 

Infinigate är glada att presentera SailPoint som är senaste tillskottet till vår leverantörsportfölj. SailPoint säkerställer att organisationer kontrollerat kan verifiera vem som har access till vad eller hur de använder sin access till data och applikationer. Att hålla koll på identiteter och access är extra viktigt i en tid då organisationer lagrar allt större mängder information lokalt eller i molnet eller i en kombination av de båda. Det är svårt att hitta en säkerhetsrapport som inte belyser risken med bristande identitetskontroll.

Johan Norén, affärsutvecklare, hos Infinigate:

Det som är särskilt intressant med SailPoint är deras innovativa sätt att använda AI (Artificial Intelligence) och MI (maskininlärning) för att automatisera och stötta IT. Manuella processer för att göra behörighetsförändringar i  kan vara både svårt och tidskrävande. SailPoint automatiserar detta och minskar risk och ökar spårbarheten. Alltfler företag befinner sig i en intensiv digitaliseringsprocess och är beroende av att den ska gå så smidigt som möjligt för att inte tappa fart. Man behöver kunna säkerställa att rätt användare har rätt access till företagets system. Att inte ha rätt verktyg på plats innebär en större risk. Man behöver även kunna visa att man efterlever lagar och regelverk som tex GDPR och NIS-direktivet.

Man behöver också vara säker på att användare inte kommer åt information som de inte borde ha åtkomst till. Med SailPoint´s lösningar ger du ditt team tillgång till de verktyg, applikationer och den information som de behöver för att göra sitt arbete var de än befinner sig.

Kontakta Infinigate

 

 

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se