Res med Infinigate till CPX 360 i Wien 2019

CPX 360 är cybersäkerhetseventet du inte vill missa. Check Point samlar kunder och partners tillsammans under en enda stor konferens och expo. Under CPX 360 får du information om det allra senaste inom cybersäkerhet levererat av de kunnigaste cybersäkerhetsexperterna.

Häng med oss och upptäck hur nya revolutionerande teknologier skakar om marknaden och erbjuder nya säkra affärsmöjligheter!

Boka din resa med Infinigate!

 Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate verksamhet i 10 europeiska länder (Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se