Tack till dig som reste med oss till RSAC 2019 i San Francisco

RSA Conference är världens största IT-säkerhetskonferens och samlar årligen 50.000 IT-säkerhetsintresserade under en vecka i San Francisco.

"Begin to obsess about the trust landscape not the threat landscape" var rådet till oss som arbetar med IT-säkerhet. För vem kan vi lita på? Människan som kan manipuleras av känslor eller maskinen som kan manipuleras av data och cyberkriminalitet?  

Rådet inför framtiden "never trust - always verify". För människa och maskin tillsammans är mer trovärdiga än om de utvärderas individuellt. 

RSAC 2020 äger rum i San Francisco 24-28 februari. 

Läs mer

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se