Teknikeventet InfiniTECH betydelsefullt för IT-säkerhetskonsulter

Då den tredje upplagan av InfiniTECH gick av stapeln på Nova Park Conference 5-6 oktober fanns 76 personer från över 40 olika IT-återförsäljare på plats för att se, lyssna och lära det senaste som IT-säkerhetsbranschen har att bjuda.

Under 2 dagar bjöds på föreläsningar och mässa där deltagarna kunde mingla med såväl säkerhetsleverantörer som kollegor i branschen. För arrangemanget stod IT-säkerhetsdistributören Infinigate Sverige AB.

- Vi vet att de som arbetar som tekniker och konsulter har stort inflytande när det gäller vilka lösningar som företag beslutar att investera i. InfiniTECH blir ett forum för deltagarna att göra branschspaningar, få ny input och inte minst få möjlighet att diskutera utmaningarna och möjligheterna i det dagliga jobbet med branschkollegor. Vi ser det som en viktig uppgift att facilitera den här typen av event, säger Peter Strand VD på Infinigate Sverige AB. 

På schemat stod bland annat live hacks av mobiltelefoner, djupdykningar i hur man managerar krypterad datatrafik och diverse live demonstrationer. Dessutom hade Infinigate bjudit in journalisten och TED-talaren Andreas Ekström för att föreläsa om den digitala revolutionen. 

Deltagarna reste in från olika delar av landet och föreläsarna reste in från många olika länder. 
"Kul med event med chans att få inblick i lösningar man inte stött på tidigare", så någon deltagare. "Tänk om alla distributörer kunde leverera event med denna kvalité", sa en leverantör influgen från England. "Mycket intressant, trevliga människor - dock för lite sömn", sa en annan deltagare. 

För mer information kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige AB 
Anna Ohlström Ferm, Marknadsansvarig, Infinigate Sverige AB

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se