Hallå där Emma Wängman, innesäljare hos Infinigate

- Glad Påsk! Har du hunnit komma in i påskstämning?
Lite påskstämning är det allt, men först ska vi på Infinigate stänga vårt budgetår som sammanfaller med årets påsk så det är stort fokus på det.

- Så Infinigate firar nyår sista mars?
Ja, ikväll har vi nyårsfirande med jobbet. Vi ska gå ut och äta och ha trevligt. Men först ska vi jobba så länge våra partners behöver oss. Imorgon ser vi till att stänga året på topp.

- Vad gör du i påsk? Hur många kilo godis planerar du att äta?
Jag planerar att äta exakt noll kilo godis för jag vill fokusera på träning och hundpromenader och lite annat hemligt…

- Aha! Har hemligheterna att göra med Blåkulla och ett kvistfritt kvastskaft?
Ha, ha nä jag satsar mer på sex laxar i en laxask i så fall, det blir bättre för träningen. Det ska bli härligt med lite ledigt med nära och kära.

- Tack för pratet!
Tack själv och Glad Påsk och Gott Nytt År!

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se