Vill du veta mer efter InfiniTECH 2018?

Tack till dig som deltog på InfiniTECH 2018! I dagarna två nätverkade ett 80-tal IT-säkerhetsexperter, affärsutvecklare och tekniker med experter från våra leverantörer.

Vill du ta del av presentationer eller få kontaktuppgifter till den hos Infinigate som kan berätta mer?

Här hittar länkar till presentationer från de av våra leverantörer som deltog på InfiniTECH 2018 1-2 oktober på Nova Park Conference i Knivsta.

 

 

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se