WatchGuard @ Infinigate

Nu kan Infinigate hjälpa dig med frågor kring WatchGuard!

Säkerhet är komplext men ska inte vara komplicerat! Det är WatchGuards motto och genomsyrar deras säkerhetsportfölj. WatchGuard levererar bland annat nätverkssäkerhet, brandväggar, säker Wi-Fi och multifaktorautentisering. Gemensamt för WatchGuards lösningar är enkelheten att implementera och använda samtidigt som säkerheten står i fokus. WatchGuard är särskilt stora inom SMB-marknaden. Nu kan Infinigate hjälpa dig med frågor kring WatchGuard!

- Det här är en jättespännande leverantör som jag ser fram emot att arbeta tillsammans med. Utöver att produkterna är bra och eftertraktade ser jag att WatchGuards och Infinigates företagsanda stämmer bra överens. Det handlar om flexibilitet och förmågan till snabba omställningar, service och tillgänglighet. WatchGuard har ett gediget utbud som de snabbt utvecklar i takt med marknadens behov, säger Peter Strand VD hos Infinigate.

Dessutom är de en thought leadership aktör inom säkerhet i synnerhet för SMB-marknaden vilket jag tycker är viktigt. 

Om du har frågor kring WatchGuard är du välkommen att kontakta Infinigate

Mer om WatchGuard

Om INFINIGATE

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning.

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz.

För mer information välkommen att kontakta:

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@remove-this.infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@remove-this.infinigate.se