Check Points nya partnerprogram Check Point Engage syftar till att skapa större incitament för återförsäljare att genomföra aktiviteter kring Check Point hos prospects och kunder.

Alla aktiviteter (även era certifieringar, utbildningar etc) som sker ska registreras i Check Points app Check Point Engage vilket i sin tur ligger till grund för den partnernivå återförsäljaren blir tilldelad.

Från och med 1 januari 2020 börjar Check Points nya partnerprogram att gälla i Sverige. Aktiviteterna mäts under kalenderåret januari - december. Men redan nu bör du som är återförsäljare börja använda appen och börja samla poäng som ska stå till grund för den partnernivå ni blir tilldelad under 2020.

Vad innebär programmet?

Check Point Engage innebär att din företags partnernivå hos Check Point avgörs med hjälp av den aktivitet du och dina kollegor registrerar i appen. Utöver det har man chans att vinna andra fördelar beroende på aktivitetsintensitet. Till exempel kan man tjäna in studieresa till Check Point Tel Aviv eller gratisbiljett till CPX 360 eller fria licenser till ditt företags Infinity lab med mer. 

Vilka får vara med?

Alla återförsäljare får ansöka om att vara med med i partnerprogrammet. För att kunna ladda ner appen krävs att ni är auktoriserad Check Point partner och har ett login till PartnerMap.
Vill ni ansöka om att bli återförsäljare till Check Point gör ni det här

Ladda ner Check Point Engage appen

Du hittar appen där du laddar ner appar om du söker efter ”Check Point Partner”.

Länk till appen i Apple App Store

Länk till appen i Google Play

Film hur du använder du appen

Check Points partnernivåer

2 Stars – Certified

3 Stars – Skilled

4 Stars – Expert

4 Stars Elite – By invite only

Vill du veta mer?

Kontakta ditt Check Point team hos Infinigate