Säker inloggning med SMS Passcode

SMS Passcode är en produkt som gör det enkelt för dig att logga in säkert var du än befinner dig.

Det enda du behöver är din telefon sen väljer du själv hur du vill motta en verifieringskod som du anger för att logga in. SMS Passcode kan blockera eller begränsa inloggning från olika platser i världen men kan även känna av och säkerställa vart, när och hur du loggar in säkert vilket innebär att du inte behöver använda verifieringskoden på säkrade platser som i hemmet eller på kontoret.

Spana in SMS Passcode video för en enkel förståelse av produkten

Glömt ditt lösenord?

IT-avdelningen blir idag nerringda av anställda som vill återställa sina lösenordet för att de antingen:

a) Glömt ändra det i tid...eller
b) Glömt bort det nya lösenordet de just ändrat till...eller
c) Haft en härlig semester och helt enkelt inte minns det 

Statistik visar att 50% av IT-avdelningens arbetstid går till just återställning av lösenord vilket är en stor kostnad för företaget och gör att andra kritiska IT-projekt kommer i skymundan.  

Vad är lösningen? SMS Passcode - Password Reset gör det möjligt för anställda att själva återställa sitt lösenord enkelt via mobiltelefonen utan att IT-avdelningen behöver installera något på klienten eller vara delaktiga i processen. Du behöver inte längre komma på svåra lösenord med specialtecken och stora eller små bokstäver eller namnet på ditt första husdjur för att återställa ditt lösenord.

Spana in hur SMS Passcode -Password reset fungerar

Vill du veta mer? Du kan testa SMS  Passcode och SMS Passcode - Password reset utan kostnad i 30 dagar och du är välkommen att kontakta Infinigate för mer information.