Tillsammans kickstartar vi hösten!

Hösten är här och Infinigate står redo att stötta dig som är återförsäljare att utvecklas din säkerhetsaffär. Oavsett var i Sverige du befinner dig står Infinigate redo att diskutera hur vi kan hjälpa dig förbättra dina kunders IT-säkerhet. Inga hinder finns för att hålla hög aktivitetsnivå. Vi är taggade att vara med och planera och bidra till din IT-säkerhetshöst.

TÄNK SÄKERT! Oktober är IT-säkerhetsmånad!

Call-Out-Day

Har ni behov av hjälp att ringa kunderna? Vi på Infinigate bistår gärna dig som är återförsäljare med utgående säljaktiviteter. Vi vill vara behjälpliga med att hitta nya kunder, mappa och bidra till att kunden får bästa säkerhetslösning på plats. Låt oss ringa kunderna tillsammans, hos er, hos oss eller var och en hos sig.

Sociala aktiviteter

Vill du bygga tätare relation med dina kunder? Infinigate har stor erfarenhet av att arrangera sociala event för våra återförsäljare och deras kunder. Vi hjälper till att planera och organisera från ax till limpa.

Lunch & Learn

Önskar du och teamet fylla på kunskaperna? Låt Infinigates IT-säkerhetsexperter skräddarsy en genomgång av omvärldsbevakning, nya teknologier, lösningar eller produkter för ditt team. Vi kan hålla till i våra kurslokaler, eller hos er eller online. 

Säkerhetsskola

Vill du eller dina kunder lära sig mer om IT-säkerhet? På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar. För dig och dina kollegor eller för dina kunder. På plats, hos oss eller online.

Teknisk workshop

Vill ditt team öva på att förhindra ett fullskaligt cyberangrepp eller uppleva hur det är att sitta på andra sidan och faktiskt vara hackaren? I samarbete med våra leverantörer sätter vi upp workshops för dig och sina kunder. Hos dig, i våra lokaler eller online. 

Kurs

Visste du att Infinigate är auktoriserat utbildningscenter (ATC)? Att kunna bidra till ökad kunskap och kompetens är en viktig del av vår leverans som värdeadderande distributör. Vi arrangerar kurser med Check Point, Trend Micro, SonicWall, Sophos, Vectra Networks, MobileIron, mfl.

Hur vill du kickstarta hösten?

Kanske ett förutsättningslöst möte där vi planerar nästa steg? Vi finns här för att stötta med både sälj och marknadsaktiviteter och teknik.

Kontakta Infinigate

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.

Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. 

Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!