SonicWall Cyber Threat Report

Mid-year update

Medan världen förändrades, ändrades även cyberkriminellas beteende. I sin halvårsrapport om cyberhot ser SonicWall trender som få kunnat ana sig till i januari i år.

JULI 2020. Mörka dagar för många verksamheter och individer. Men sötebrödsdagar för de cyberkriminella. Opportunistiska hackare som ser sin chans att utnyttja osäkerheten och rädslan inför Coronapandemin lyckas dessvärre skapa stor skada.

I USA ser man en ökning på hela 75% av cybercrime sedan starten av pandemin. För att göra saker än värre så riktar sig ett flertal av cyberattackerna mot medicinska faciliteter, forskningslabb och andra instanser som är extra känsliga i tider där samhället kämpar mot klockan för att hitta vaccin och kunna erbjuda vård till de behövande.

Läs SonicWalls analys

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.

Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. 

Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta Infinigate