Sophos gör det möjligt för dig som partner att sälja säkerhet som tjänst!

Som Sophos MSP partner har du möjlighet att agera IT-avdelning för dina kunder samt växa din affär genom att utveckla dina säkerhetstjänster med ytterligare funktioner som skapar en säker IT miljö. Sophos MSP är ett tillägg till Sophos Central vilket innebär att du endast använder ett verktyg för att installera, managera och rapportera dina kunder. Alla Sophos säkerhetslösningar går att köpa som tjänst!

50% rabatt på hårdvara!

Just nu erbjuder Sophos 50% rabatt på hårdvara när du som partner köper Sophos brandvägg, XG Firewall, via MSP-programmet.

Kampanjen gäller för dig som är MSP partner och pågår mellan den 1 juli - 30 september 2020. För att du ska få ta del av erbjudandet och få 50% rabatt på XG Firewall behöver du köpa brandväggen på ditt MSP avtal enligt följande:

  • Köp minst 5 st XG Firewall enheter på en samma order

    eller

  • Köp valfritt antal enheter av XG firewall till ett värde av minst 2500 euro på en order

Vill du ta del av erbjudandet eller veta mer?

Kontakta gärna oss på Infinigate så hjälper vi dig!

Läs kampanjens Terms & Condition

Är du intresserad av att bli Sophos MSP partner?

Vill du veta mer om Sophos MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Sophos säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Sophos MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

Kontakta Infinigate

Webinar!

Få all information du behöver för att bli en framgångsrik Sophos MSP Partner genom att delta på Sophos MSP webinarserie som är live varje månad. Här får du ta del de senaste uppdateringarna, tips, tricks och aktuella erbjudanden. Anmäl dig här