Uppgradera Officescan till Apex One kostnadsfritt!

Trend Micro Apex One™ är den senaste evolutionen av OfficeScan och ger dig ett automatiserat, insiktsfullt allt-i-ett-skydd för dina klienter. Nu har du möjlighet att uppgradera OfficeScan till Apex One utan kostnad! 

Trend Micro har skapat en guide som du enkelt följer för att uppgradera OfficeScan till Apex One och ta del av dem fördelarna Apex One skapar.

Trend Micro gör det enklare att addera funktioner till ditt klientskydd!

Få automatiserat och insiktsfullt allt-i-ett-skydd för din klient!

Trend Micro Apex One är Trend Micros nya klientskydd som ersätter Trend Micro Officescan. Apex One är en paketering som skyddar dina klienter där funktionerna är integrerade vilket gör det enklare för dig att installera och sälja säkerhet. Apex One skyddar företag från 250-10 000 användare och inkluderar Trend Micro XGen som kombinerar machine learning med traditionella säkerhetsskydd vilket ger en lager på lager teknik för att skydda data. Apex One finns både som hyreslicens som manageras i molnet samt som en On-Prem lösning. Vill du uppgradera OfficeScan till Apex One? Lär mer hur du går tillväga här.

Bild 1 nedan ger dig en överblick över vilka produkter som ingår i Smart Protection for Endpoints och du därmed kan aktivera efter behov.

 

Bild 2 ger dig en överblick över vilka produkter som är integrerade i Enterprise Security for Endpoints. EDR och MDR är tilläggsprodukter som du kan köpa separat till respektive svit.