Trend Micro gör det enklare att addera funktioner till ditt klientskydd!

Trend Micro Apex One är Trend Micros nya klientskydd som ersätter Trend Micro Officescan. Apex One är en paketering som skyddar dina klienter där funktionerna är integrerade vilket gör det enklare för dig att installera och sälja säkerhet. Apex One skyddar företag från 250-10 000 användare och inkluderar Trend Micro XGen som kombinerar machine Learning med traditionella säkerhetsskydd vilket ger en lager på lager teknik för att skydda data. Apex One säljs som hyreslicens och manageras i molnet. Inom kort släpper Trend Micro även Apex One som On-Prem lösning. Läs mer här.

WEBINAR: Den 12 februari kl. 10:00 har du möjlighet att delta på ett nordisk webinar för att lära mer om Apex One bland annat hur du uppgraderar din nuvarande lösning till Apex One och de funktioner som ingår. Har du inte möjlighet att delta kan du genom samma URL se en on-demand version efter den 12 februari. 

Registrera dig här

Bild 1 nedan ger dig en överblick över vilka produkter som ingår i Smart Protection for Endpoints och du därmed kan aktivera efter behov. Bild 2 ger dig en överblick över vilka produkter som är integrerade i Enterprise Security for Endpoints. EDR och MDR är tilläggsprodukter som du kan köpa separat till respektive svit.