Välkommen till Trend Micro's årliga kund- och partnerevent den 27/8!

 "Du är inte starkare än din svagaste länk..." är årets tema på Trend Micros återkommande kund- och partner event som i år är online den 27 augusti.

Nytt decennium och cybersäkerheten står inför ett paradigmskifte. Dagarna då företagsnätverk isolerades bakom en brandvägg är förbi, och molnets era är här för att stanna. Dagens företag ska inte längre bara skyddas inom verksamhetens fyra väggar, utan IT-säkerhetspersonal kommer att behöva ompröva sin risk- och skyddsstrategi ‒ från molnskiktet ända ner till hemnätverket.

Framtidens IT-miljö är komplex, den är utsatt och många gånger dåligt konfigurerad – men, den är försvarbar, vi behöver bara veta hur! Här är ett helhetstänk kring inte bara cybersäkerhet, utan informationssäkerhet, absolut avgörande för en fungerande riskhantering.

Årets Xday blir i år ett fullfjädrat och spännande online-event

Rådande omständigheter i världen har på många sätt utmanat oss alla att tänka om och tänka nytt. Årets Xday blir därför ett fullfjädrat och spännande online-event, där Trend Micro kommer prata om hur vi bör arbeta för att hitta och skydda vår svagaste länk. Detta tillsammans med en rad intressanta talare som alla bidrar med unika insikter från sina olika strategier och erfarenheter av cybersäkerhet. För oavsett var i IT-strukturen du arbetar, eller vad verksamhetens mål och strategier är, så är det så att utan hela bilden är du inte starkare än din svagaste länk.

Läs mer och anmäl dig här

Agenda kommer inom kort

Trend Micros talare och vad de kommer presentera:

 • Topic – Seamlessly Sharing your Enterprise with Attackers through SharePoint
  Brian Gorenc, Sr. Director, Vulnerability Research, Trend Micro

 • Topic – Cyber security landscape – where is the weakest link
  Bharat Mistry, Principal Security Strategist, Trend Micro

 • Topic – Use a hackers mindset to protect your business
  Mikael Jansson, Certified Ethical Hacker, Cyber Defense by Q
 • Topic – Information Security Controlling at global scale
  Jonas Rendahl, Group Information Security Controller, Essity
 • Topic – Persistance is the key to success
  Magnus Carling, CISO, Stena