Det är dags för en större och mer modern molnsäkerhetsstrategi!

De flesta av dagens företag har implementerat Microsoft Office 365 i sina verksamheter och med dagens utbredning av mobila arbetsplatser har molnsäkerhet blivit en prioritering för de flesta organisationer.

Att endast förlita dig på traditionella säkerhetslösningar, som att logga in med MFA, kan göra dig sårbar för attacker. Med MFA får du endast en säker inloggning, den autentiserade sessionen är fortfarande sårbar och kan kapas av IT-kriminella. Det är dags för en större och mer modern molnsäkerhetsstrategi - Vectra Cognito Detect för Office 365 hjälper dig att upptäcka och hantera de hot som din autentiserade session kan utsättas för!

Vill du lära dig mer om Vectra Cognito för Office 365?

Lyssna på deras On-Demand webex som tar upp de senaste trenderna om vilka hot som finns i molnet, varför förebyggande lösningar inte räcker till för att stoppa attacker och hur Vectra Cognito för Office 365 kan hjälpa dig att stoppa attacker innan en det sker. 

KAMPANJ

Använd Cognito Detect för Office 365 för att skydda er mot account takeovers. Just nu kostar det inte mer än 1 USD per månad (gäller minst 1 års licens för minst 1000 användare). Specialpris gäller till 30 december 2020. 

Läs merVectra Cognito-plattform är en pålitligt lösning för att upptäcka dolda angripare som kommer in och reagerar omedelbart för att stoppa pågående hot från att bli ett dataintrång.

En kritisk del av Cognito-plattformen är Cognito Detect, en plattform som upptäcker cyberattacker och jagar hot på det snabbaste och mest effektiva sätt - både i Public Cloud, privata datacenter och företagsmiljöer.


Är du redo att ta kontroll över Office 365-säkerheten? Vectra säkerställer en säker distribution av Office 365!

Vill du veta mer?
Kontakta gärna oss på Infinigate så berättar vi mer!