WatchGuard utökar sitt erbjudande med avancerat klientskydd!

Panda Security är nu en del av WatchGuard och från den 1 oktober ingår nu hela Pandas säkerhetserbjudande i WatchGuards produktportfölj.

Det innebär bland annat att Panda Adaptive Defense 360, ett fulländat klientskydd nu ingår i WatchGuards bundling "Passport". WatchGuard Passport innehåller sedan tidigare säker inloggning (AuthPoint) och säkerhetstjänster för innehållsfiltrering för att stoppa nätfiske och ransomware (DNSWatchGO). Allt för att användarna ska kunna arbeta tryggt utanför företagets nätverk utan krav på VPN-uppkoppling.

Panda Adaptive Defense 360 är en intelligent säkerhetslösning som inkluderar klientskydd, EDR-lösning (Endpoint Detection & Response) och en 100% unik attesteringstjänst - allt levererat i en och samma agent utan onödig påverkan på datorns prestanda. Läs mer här

Återförsäljare passa på...

Fram till 31 december 2020 kan du, som är återförsäljare, få en kostnadsfri 1-årslicens (Not For Resale) av WatchGuard Passport bundle så att du kan testa och botanisera runt i produkten. Kontakta oss för mer information!

Psst, du har väl inte missat att spana in WatchGuards aktuella kampanjer här

Slutkunder passa på...

Du kan närsomhelst testa säkerhetslösningarna som ingår i Watchguard Passport-paketeringen. Vill du att vi slussar dig rätt? Vi står redo att hjälpa till. 

Här hittar du länkar till free trials (60 dagar).

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.

Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. 

Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! Det är vår passion.

Kontakta Infinigate