OM PANDA SECURITY

Panda Security utvecklar och levererar säkerhetslösningar som bekämpar virus, hackare, spionprogram, nätfiske, skräppost, riktade attacker och andra internethot. I över 30 år har deras revolutionerande teknik stoppat avancerade hot hos både företag och konsumentmarknaden. Nyligen lanserade Panda Security en sofistikerad threat hunting molntjänst.  Från och med juni 2020 är Panda en del av WatchGuard!

OM WATCHGUARD

Säkerhet är komplext men ska inte vara komplicerat! WatchGuard levererar bland annat nätverkssäkerhet, brandväggar, säker Wi-Fi och multifaktorautentisering. Gemensamt för WatchGuards lösningar är enkelheten att implementera och använda samtidigt som säkerheten står i fokus. Från och med juni 2020 är Panda en del av WatchGuard!

Dina WatchGuard kontakter hos Infinigate

Ulf
Sales
0702-414239
Epost

Ragnar
Systems Engineer
0708-651094
Epost

Tobias
Inside Sales
0708-651043
Epost

Jonas
Säljchef
0708-651087
Epost

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.

Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. 

Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta Infinigate